Bendtner: Folk tror jeg er psykopat

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner forsøger nu endnu en gang at forklare, at billedet af ham som en useriøs festabe er medieskabt og ikke stemmer overens med virkeligheden.

Det sker i et stort interview med Jyllands-Posten, som har mødt Bendtner til et sjældent interview i Arsenal-angriberens hjem i London.

Her forklarer Nicklas Bendtner, at han stort set har droppet kontakten med medierne, fordi han er blevet træt af at forsvare det, der i Bendtners optik er en misvisende opfattelse af, hvordan han er som person.

- Det eneste billede af mig handler om fest. At jeg er fuldstændig ligeglad med fodbold, og det er så forkert en udgave af virkeligheden, som det overhovedet kan være. Når jeg finder min rigtige klub, er jeg sikker på, at det hele nok skal gå i sig selv, hvis der ikke kommer flere skader. 7-9-13, siger Bendtner til Jyllands-Posten.

Den danske landsholdsangriber mener, at han kun har trådt ved siden af én enkelt gang - da han for et år siden blev taget for spirituskørsel, mens han kørte mod færdselsretningen i indre København.

- Jeg har eksempelvis snakket med klubber, der siger, at de har hørt den, den og den historie om mig. Så må jeg fortælle dem, at ingen af dem passer. Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København, siger Bendtner Jyllands-Posten og tilføjer:

- Alligevel er jeg stille og roligt blevet gjort til, at folk tror, at jeg er psykopat.