Bendtner fik revanche mod Liverpool

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner scorede og leverede en flot anden halvleg, da Arsenal lørdag fik 1-1 mod Liverpool.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nicklas Bendtner fik lørdag taget en flot revanche, da Arsenal mødte Liverpool i Premier League. Med en scoring og flere flotte aktioner sørgede danskeren for, at Arsenal fik 1-1 i den anden kamp på tre dage mellem de to klubber. Med indsatsen rejste Bendtner, der spillede hele kampen, sig ovenpå sin uheldige hovedrolle i onsdagens Champions League-opgør, hvor han klodset forhindrede en Arsenal-scoring på målstregen.

Arsenal gav ligesom gæsterne plads til en del reserver. Og selv om Arsenal bejler til mesterskabet, nu med fem point op til duksene fra Manchester United, så var det Liverpool-manager Rafael Benitez' udvalgte, der indledte bedst. Liverpool kunne derfor ganske fortjent gå til pause med 1-0 på en scoring fra Peter Crouch.

Herefter rejste Arsenal og specielt Nicklas Bendtner sig. Med en dansker, der strøede om sig med gode afleveringer, pressede Arsenal Liverpool i bund. Og 10 minutter efter pausen faldt udligningen, da Nicklas Bendtner løb fra sin oppasser i forbindelse med et frispark og headede bolden i mål til 1-1.

/ritzau/