Bendtner erkender sine fejl og ser fremad

Dette billede lagde Nicklas Bendtner sent søndag aften ud på sin Instagram-profil, hvor han erkendte, at fejl kan forekomme. Fold sammen
Læs mere

Nicklas Bendtner kom en time for sent til lørdagens træning i Wolfsburg, og den danske angriber blev prompte straffet og blev smidt af holdet til søndagens kamp mod Schalke 04.

Nu erkender den tidsforstyrrede danske angriber, der i forvejen har måttet arbejde hårdt med sin indstilling til træningen for at tilpasse sig forholdene i tysk fodbold, at han begik en fejl. Men han vil ikke lade det stoppe ham og forhindre de fremskridt, som han efter eget udsagn gør i øjeblikket.

Det fastslår Bendtner på sin Instagram-profil, hvor han lægger et billede op af sig selv, hvor han tager sig til hovedet, tilsat følgende tekst:

»Forbliv stærk og se fremad. Fejl kan ske, men du må tage dig af dem og blive ved med at gøre fremskridt.«

Spørgsmålet er så om Bendtners forsøg på offentlig bodsgang imponerer hans chefer i Wolfsburg, træner Dieter Hecking og sportsdirektør Klaus Allofs. De var begge ret kritiske over for den danske landsholdsspiller, da de søndag afslørede baggrunden for at rive ham ud af truppen til søndagens kamp, der i øvrigt endte 1-1.

»Nicklas skulle være startet inde, men vores træningssession var åbenbart tidligere, end han troede,« sagde Hecking syrligt om den vragede dansker.

Allofs var fik sendt en endnu tydeligere verbal lussing afsted i retning af sit danske problembarn

»Der er masser af muligheder for at finde ud af, hvornår der er træning. Og så slem er trafikken i Wolfsburg heller ikke,« sagde Allofs til Bild.

Bendtner havde ellers været i fremragende humør op til kampen, hvor han havde fået lovning på, at han endelig var tilbage i startopstillingen.

»Nyder den sidste sol inden dagens kamp,« skrev han til et billede af en særdeles velklædt og smilende Nicklas Bendtner tidligere på dagen inden kampen, som han tydeligvis forventede, at han skulle spille.

Men sådan gik det som bekendt ikke, og nu er det et åbent spørgsmål, hvornår Hecking og Allofs igen vil lade solen skinne på Bendtner, som udover turen på tribunen formentlig også kan se frem til en bøde for sin forsinkede ankomst til træningen.