Belgisk hattrick sikrede Aston Villa uafgjort i bundbrag

Det begynder at spidse til i bunden af Premier League, og der var derfor masser af tænding i kampen mellem Jores Okores Aston Villa og Queens Park Rangers.

Den danske midtstopper måtte tage til takke med en plads på bænken under hele kampen, men han får formenligt hurtigt genvalg igen, for Aston Villa tillod hele tre mål imod sig. Heldigvis har de den giftige belgier Christian Benteke i front, og med et hattrick sikrede han det ene point og slutresultatet 3-3.

Kampen var kun syv minutter gammel, da udeholdet bragte sig i front ved Matt Phillips. Men den føring fik ikke lov til at holde mere end et par minutter, før Benteke havde bragt balance i regnskabet.

Selvsamme Benteke gjorde det også det til 2-1 efter en friløber, da der var spillet godt en halv time.

I anden halvleg fik QPR bedre styr på kampen, og det udmøntede sig til en udligning 10 minutter inde ved Clint Hill.

Aston Villa var umiddelbart det hold, der bedst kunne leve med uafgjort, men 12 minutter før tid ville QPR-topscoreren Charlie Austin det anderledes. På et flot forarbejde af Matt Phillips fik Austin en mulighed fri foran målet, og den kvitterede han for.

Minutterne passerede, og Aston Villa blev mere og mere presset, men så var det godt, at Benteke lige havde en genialitet tilbage i posen. Direkte på frispark knaldede han bolden over muren og ind bag en sagesløs Villa-målmand.

Måltotalen blev ikke udbygget yderligere, og derfor sluttede det med en pointdeling. QPR befinder sig derfor fortsat under nedrykningsstregen, mens Aston Villa indtager 16.-pladsen med tre point ned til netop QPR.