Bekim Christensen fik CSC's sidste plads til Tour de France

Bjarne Riis præsenterede i dag Bekim Christensen blandt de ni ryttere, der skal repræsentere Team CSC i årets udgave af Tour de France.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Bekims præstation i Schweiz Rundt har imponeret os så meget, at han fortjener den sidste plads. Han har på alle måder levet op til den tillid, vi har vist ham. Jeg tror, han bliver en vigtig hjælperytter i bjergene og når, der skal sættes tempo på de flade etaper. De andre otte har jeg været sikker på i lang tid, siger Bjarne Riis om den tidligere Coast-rytter.

De andre otte ryttere er Tyler Hamilton, Carlos Sastre, Jakob Piil, Nicki Sørensen, Michael Blaudzun, Nicolas Jalabert, Andrea Peron og Peter Luttenberger.

- Vores strategi med Touren i år er, at Tyler Hamilton og Carlos Sastre skal slutte så langt fremme i den samlede stilling som muligt, og det har vejet tungest i forhold til udtagelsen. Jeg mener, vi har et komplet hold både i forhold til klassementet og muligheden for en etapesejr, hvis chancen byder sig. Jeg vurderer, at vi kan være et af de vigtigste hold i Touren i år, siger Bjarne Riis.

/ritzau/