Bechmann er Bundesliga-topscorer

Tommy Bechmann har fået en forrygende start på Bundesligasæsonen med tre mål i to kampe. Han mener dog, at formen kan blive meget bedre.

Det er længe siden, at en dansker har stået øverst på listen over topscorere i den tyske Bundesliga. Men tre scoringer i de første to spillerunder betyder, at Bochum-spilleren Tommy Bechmann kan titulere sig selv skyttekonge syd for grænsen. Den 25-årige jyde beholder imidlertid skrueknopperne solidt plantet i jorden.

- Jeg brokker mig bestemt ikke, og det er gået over al forventning. At man laver tre mål i to kampe er da fint, men træerne gror jo ikke ind i himlen af den grund. Jeg har været meget skadet sidste år, så for mig handler det om at få nogle minutter i benene, siger Bechmann, der sidste år blev opereret i sit knæ og siden fik problemer med lysken.

Derfor fik han heller aldrig spillet en fuld Bundesligakamp i sidste sæson, og søndag blev det da også kun til 61 minutter på banen.

- Jeg har ingen problemer med hverken knæ eller lyske, men rent konditionelt mangler der stadigvæk en del, kan jeg godt mærke. Efter et kvarter hænger tungen allerede ud af halsen. Jeg må bare give den fuld skrue, mens jeg er inde, siger Bechmann.

/ritzau/