Bayerns stjernehold pryglet på portugisisk

portugal-soccer-uefa-champions
FC Portos Jackson Martinez fuldendte ydmygelsen af Bayern München med sin scoring til 3-1. Fold sammen
Læs mere

FC Porto chokerede eksperter og fodboldfans, da de sendte mægtige Bayern München hjem til Tyskland med 3-1.

Historien om Bayern Münchens sæsoner i Bundesligaen, siden Pep Guardiola tog over for Jupp Heynckes, har været mildest talt kedelige.

I 2014 vandt tyskerne allerede mesterskabet i marts måned, og i årets udgave fører Bayern Bundesligaen med 10 point med kun seks kampe igen.

Men én ting har den tidligere Barcelonaspiller- og træner, Pep Guardiola ikke vundet med 'Der Bayern'. Champions League.

For mens holdet er blevet udråbt til Europas stærkeste med en stamme af tyske verdensmestre krydret med udenlandsk individualisme, så gik det helt galt, da holdet ramlede ind i de sydspanske madrillienere sidste år.

Efter at have tabt 1-0 ude til de senere vindere fra Real Madrid, faldt tyskerne sammen hjemme på Allianz Arena, hvor würsten knækkede og holdet tabte med 4-0.

Et deja vú udspillede sig i onsdag, da tyskerne igen var på besøg på det iberiske land. Denne gang Portugal med storklubben Porto FC.

Efter bare to minutter fik de tyske fans sauerkrauten galt i halsen, da Ricardo Quaresma udnyttede et straffespark. Ondt blev til værre ni minutter efter, da selv samme Quaresma udnyttede et Dante-koks til 2-0. Selv om tilbagevendte Thiago Alcantara reducerede, så pløkkede Porto sidste søm i den tyske kiste, da målmageren Martinez udnyttede endnu et forsvarskiks til 3-1.

I 1987 vandt Porto rent faktisk over Bayern München i den daværende Europa Cup-finale. Dengang kun med 2-1.

Guardiola kan forsvare nederlaget med manglen af Robben, Ribery og Alaba, men den tyske presse og Bayern Münchens ledelse sukker og forventer stadig europæiske succes.

Bayern München og FC Porto mødes på tirsdag på Allianz Arena.