Bayern vil i den europæiske top

Den tyske storklub Bayern München er klar til at finde millionerne frem og købe sig til europæisk succes på fodboldbanen.

De er ikke kendt for at hente de helt store stjernespillere, men det skal der laves om på.

Den sydtyske fodboldklub Bayern München er klar til at tage kampen op mod europæiske topklubber som Chelsea og Real Madrid, når der i fremtiden skal nye folk på lønningslisten. Bayern-manager Uli Hoeness fortæller således søndag til avisen Welt am Sonntag, at klubben er klar til at bruge en masse eurosedler på forstærkninger.

- Vi har ændret vores måde at anskue nye indkøb på; Vi er klar til at bruge flere penge end tidligere. Hvis vi er nødt til at bruge 40 millioner euro (svarende til 300 millioner kroner, red) på tre spillere, så gør vi det. Vi går efter indkøb, der vil vise, at vi har en meget offensiv politik, siger Uli Hoeness.

Bayern München sikrede sig for nylig en underskrift fra angriberen Jan Schlaudraff fra Alemannia Aachen, der skifter til den tyske storklub efter sommerferien. Ligesom Real Madrid har tyskerne også kastet deres kærlighed på franske Franck Ribery fra Marseille.

/ritzau/