Bayern-træner: Det bliver spektakulære opgør mod Madrid

Der er lagt i ovnen til et brag af en semifinaleduel over to kampe mellem Bayern München og Real Madrid.

Champions League Quarter Final
Jupp Heynckes skal forsøge at dirigere sine tropper til sejr mod Real Madrid i Champions League-semifinalerne. Reuters/Michaela Rehle Fold sammen
Læs mere

Nyon. Fodboldfans har i allerhøjeste grad noget at se frem til, når den tyske mester, Bayern München, og de seneste to års Champions League-vinder, Real Madrid, brager sammen i Champions League-semifinalen.

Det mener Bayern-træner Jupp Heynckes, som vandt turneringen med klubben i treble-sæsonen i 2013.

- Jeg må sige, at det bliver to spektakulære opgør. En gigantisk lodtrækning.

- Jeg har gode minder fra vores treble-sæson. Vi havde hjemmebane i det første opgør mod både Juventus og FC Barcelona, så jeg håber, det er et godt tegn, siger Heynckes, efter det stod klart, at Bayern starter på hjemmebane i årets semifinaler.

Madrid slog Bayern i sidste sæsons kvartfinale, hvor spanierne vandt 2-1 i Tyskland og 4-2 efter forlænget spilletid i Spanien.

- Det er en virkelig svær modstander. Vi røg ud til dem sidste år. I år vil vi gøre det bedre. Hvis man vil i finalen, skal man slå de bedste hold, og jeg er optimistisk, siger Hasan Salihamidzic, der er Bayern Münchens sportsdirektør.

I Madrid-lejren er man klar over, at det kræver et godt resultat i Tyskland, hvis drømmen om en finaleplads igen i år skal holdes i live.

- Vi er nødt til at få et godt resultat, som vi kan tage med til Madrid.

- På dette stadie er det umuligt ikke at komme til at lide, men hvis vi skal det, er det sådan, det må være, siger Emilio Butragueno, der er sportsdirektør i Real Madrid.

Real Madrid har ikke ligefrem haft lodtrækningsheld i dette års turnering, hvor spanierne har trukket flere storhold.

- Det har været en hård Champions League indtil videre, hvor vi har trukket PSG, Juventus og nu Bayern, men vi har stadig det sværeste i vente. Finalen vil altid være det sværeste skridt at tage, siger Butragueno.

I den anden semifinale mødes Roma og Liverpool den 24. april.

Bayern tager imod Real Madrid 25. april.

Det er returopgør 1. og 2. maj.

/ritzau/