Bayern til tops i Bundesligaen efter to straffesparksmål

Thomas Müller scorer her på straffespark i Bayern München sejr over Bayer Leverkusen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bayern München vandt for tredje gang ud af tre mulige i Bundesligaen, da Bayer Leverkusen lørdag var på besøg. 3-0 blev det - bl.a. takket være to mål på straffespark.

Sæsonen er måske nok ny, men én ting har ikke forandret sig: Bayern München vinder.

Lørdag vandt de sidste tre års tyske mestre den tredje Bundesliga-kamp ud af lige så mange mulige, da sidste sæsons nummer fire, Bayer Leverkusen, var på besøg.

Bayerns brasilianske nyerhvervelse, Douglas Costa, har virkelig fået en god start på tilværelsen hos sydtyskerne, og han stod fadder til det første mål efter en lille halv time. Fløjspilleren satte Leverkusens Roberto Hilbert af, hvorefter han spillede Thomas Müller fri til scoring. Det var Thomas Müllers 75. Bundesliga-mål i sin kamp nummer 200.

Et kvarter ind i anden halvleg blev det 2-0 til Bayern, da Roberto Hilbert skubbede Bayerns Arturo Vidal omkuld i det kriminelle felt. Det efterfølgende straffespark omsatte Thomas Müller til scoring.

Roberto Hilbert havde i det hele taget en uheldig dag, for det var også ham, der ti minutter senere tog hånden til hjælp med det resultat, at Bayern München igen fik straffespark. Denne gang var det hollandske Arjen Robben, der fik ansvaret fra 11-meter-pletten, og det ansvar levede han op til.

Thomas Müller var efterfølgende meget tæt på at lave hattrick, men det forblev 3-0, og dermed er Bayern München alene i spidsen for Bundesligaen, men de kan dog få selskab af Borussia Dortmund, der først spiller hjemme mod Hertha Berlin søndag.