Bayern taber terræn

Bayern München måtte tirsdag nøjes med 0-0 hjemme mod Bochum. Thomas Helveg afsluttede skidt dag ved at være ude af truppen hos Gladbach.

Tirsdag den 30. januar vil ikke blive husket med megen glæde af Thomas Helveg.

Om formiddagen droppede landstræner Morten Olsen den danske veteran til næste uges venskabsopgør mod Australien på grund af manglende spilletid på klubholdet, og om aftenen var Helveg end ikke i truppen til Borussia Mönchengladbachs opgør hjemme på Borussia-Park mod FC Nürnberg.

Gladbach, der kæmper for at undgå nedrykning, måtte dog nøjes med et enkelt point efter 0-0. Og dermed er Gladbach stadig placeret under nedrykningsstregen.

Bayern München har svært ved at følge med Werder Bremen og Schalke 04 i toppen af rækken og som det eneste af de tre hold var de regerende mestre fra München i aktion tirsdag. Og det gik skidt, for med 0-0-hjemme mod Bochum og med blot ét point to kampe henne i forårssæsonen kan man allerede fornemme krisestemningen omkring storklubben med de høje ambitioner. Bayern München har seks point op til rivalerne og har spillet en kamp mere.

/ritzau/