Bayern-stjerne misser resten af sæsonen

David Alaba blev knæskadet i venskabskampen mod Bosnien-Hercegovina. Her ses han i kampen i en tæt duel med Emir Spahic. Fold sammen
Læs mere

David Alaba har imponeret stort i Bayern München i de seneste par sæsoner. Med sin alsidighed har østrigeren været en vigtig brik på Pep Guardiolas taktiske skakbræt. Men den spanske træner må finde et alternativ til Alaba i resten af sæsonen.

Da Østrig tirsdag spillede træningskamp mod Bosnien-Hercegovina, slog den 22-årige midtbanespille sit knæ. Den skade koster ham nu formentlig sæsonens sidste kampe.

På klubbens hjemmeside fortæller Bayern München, at David Alaba skal have en skinne på benet i fire uger - og derefter venter genoptræning. I alt venter to måneders pause. Selv håber Alaba dog på at være tilbage til sæsonens sidste kamp.

»Jeg er meget ked af det. Men jeg har et stort mål, og det er at være tilbage til sæsonens sidste uger. Jeg giver knæet ro nu, og så må jeg giver den fuld fas i genoptræningen,« siger han.

Og mon ikke David Alaba, der egentlig begyndte sin Bayern-karriere som venstreback, især har øjnene fokuseret på slutkampene i Champions League. Bayern München skal møde FC Porto i kvartfinalen og står dermed med gode muligheder for at kvalificere sig til semifinalen.

Champions League-finalen bliver spillet den 6. juni i Berlin.