Bayern slog Hoffenheim knebent i Bruun Larsen-debut

Jacob Bruun Larsen spillede sin første kamp for Hoffenheim, da holdet tabte til Bayern i pokalturneringen.

Robert Lewandowski scorede to af Bayern Münchens fire mål. Andreas Gebert/Reuters Fold sammen
Læs mere

Jacob Bruun Larsen kunne onsdag ikke ændre på, at Hoffenheim er færdige i den tyske pokalturnering, DFB Pokal.

Her fik danskeren sin debut for Hoffenheim efter sit skifte fra Dortmund fredag, da det på Allianz Arena i München endte med et dramatisk nederlag på 3-4 i ottendedelsfinalen.

Mens Bruun Larsen var i aktion for Hoffenheim, måtte hans danske holdkammerat Robert Skov se kampen fra bænken.

Hoffenheim fik en fremragende start på kampen, da Jérôme Boateng efter små otte minutter sendte bolden i eget net og gæsterne på 1-0.

Føringen holdt dog ikke længe. Fem minutter efter var det Hoffenheim, der lavede selvmål. Benjamini Hubner blev skurken.

Thomas Müller sendte Bayern på sejrskurs, da han efter 20 minutter vinklede et fremragende indlæg fra David Alaba i mål.

Et kvarter senere headede Robert Lewandowski bolden i et tomt mål, efter at Hoffenheim-keeper Philipp Pentke var blevet fanget ude i feltet efter et forsøg på at nå op til en høj bold. Nu så det svært ud for gæsterne.

Med ti minutter tilbage af den ordinære spilletid blev ondt værre for Hoffenheim. Igen var Lewandowski på pletten, da den polske målræv pandede et hjørnespark i kassen.

Hoffenheim fik fornyet håb, da Munas Dabbur to minutter efter reducerede til 2-4. Det gav gæsterne blod på tanden, og to minutter inde i kampens overtid blev det også 3-4 - igen ved Munas Dabbur.

Så var der for alvor spænding, men Hoffenheim løb til sidst tør for tid og måtte altså vinke farvel til drømmen om pokaltitlen.

Tidligere onsdag gik Marcus Ingvartsen og Union Berlin videre til kvartfinalerne efter en sejr på 1-0 over Verl fra fjerdebedste række.

/ritzau/