Bayern-profilen Lewandowski ramt af skade før topopgør

Robert Lewandowski måtte forlade banen med en skade, da Polen søndag slog Andorra i VM-kvalifikationskamp.

Robert Lewandowski blev skiftet ud i det 63. minut i Polens kamp mod Andorra på grund af knæsmerter. Aleksandra Szmigiel/Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Warszawa. Angriberen Robert Lewandowski måtte efter cirka en times spil forlade banen med en skade, da Polen søndag mødte Andorra i en VM-kvalifikationskamp.

Forinden havde Lewandowski, der i december blev kåret til verdens bedste spiller af Fifa, gjort sin pligt og scoret Polens to første mål i sejren på 3-0 over Andorra.

Det er uvist, om skaden vil holde Lewandowski ude af Polens næste kamp på onsdag mod England samt i næste weekends topopgør i Bundesligaen mellem RB Leipzig og Bayern München.

Bayern Münchens tidligere klubpræsident, Uli Hoeness, var søndag aften i kontakt med Lewandowski og fortæller, at skaden umiddelbart ikke ser så slem ud.

Men det var noget af en forskrækkelse at se Lewandowski forlade banen, fortæller Hoeness, der var tv-stationen RTL's ekspertkommentator til kampen.

- Mit hjerte er lige holdt op med slå. Vi må håbe, at der ikke er sket noget alvorligt, lød den umiddelbare kommentar fra Hoeness.

Polens landstræner, Paulo Sousa, oplyser, at Lewandowski blev skiftet ud på grund af smerter i knæet.

- Vi lagde noget is på, og så må han hvile sig og få en god gang søvn. Vi håber som sagt, at det ikke er noget alvorligt, siger Sousa.

Bayern München har i toppen af Bundesligaen et forspring på fire point ned til RB Leipzig på andenpladsen inden lørdagens kamp mellem de to hold.

/ritzau/