Bayern München forhandler med ombejlet Dortmund-stopper

Bayern München bekræfter, at klubben forhandler med Borussia Dortmunds landsholdsspiller Mats Hummels.

Læs mere
Fold sammen

Den centrale forsvarsspiller Mats Hummels kan blive den næste i rækken, der foretager det opsigtsvækkende skifte fra Borussia Dortmund til Bayern München.

Gennem de seneste sæsoner har Hummels været sat i forbindelse med flere storklubber, og Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, bragte ny næring til rygterne ved at sige, at han forventer, at Hummels skifter til konkurrenten Bayern München.

Nu bekræfter Bayern München, at forhandlinger er i gang.

- Jeg kan bekræfte det, Watzke har sagt. Mats forhandler med Bayern, siger Bayern Münchens formand, Karl-Heinz Rummenigge.

- Men et skifte involverer tre parter. Vi må være tålmodige, tilføjer han.

Mario Götze og Robert Lewandowski er de seneste Dortmund-stjerner, der er skiftet til Bayern, og i Dortmund er man lydhør over for 27-årige Hummels' ønsker for fremtiden.

- Vi er nødt til at acceptere, at Mats, som allerede har været i Dortmund i otte år, er begyndt at tænke over fremtiden. Han må beslutte sig for, om han vil spille i Dortmund resten af karrieren, eller om han vil et andet sted hen, siger Watzke.

Inden Hummels i 2008 fik debut for Dortmund, var han rent faktisk på kontrakt i Bayern, hvor han dog aldrig fik chancen. Først blev han lejet ud til Dortmund, inden han skiftede permanent i 2009.

Ud over Bayern München har Hummels i de seneste år blevet sat i forbindelse med Manchester United.

/ritzau/