Bayern lammetævede Bremen

Bayern München slog uden større problemer Werder Bremen med Daniel Jensen på holdet 4-0. Schalke vandt Ruhr-derbyet mod Dortmund med 4-1.

Bayern München skød sig til tops i den tyske Bundesliga, da holdet vandt 4-0 på udebane mod sidste års nummer tre, Werder Bremen. En sejr, der for en stor dels vedkommende kunne tilskrives de to nyindkøb, Luca Toni og Franck Ribery.

Toni skaffede først det straffespark, som Ribery udnyttede til at bringe sydtyskerne foran 1-0 inden pausen. Kort efter sidebyttet var det så Ribery, der serverede en tværpasning til Toni, som stensikkert passerede Bremen-keeper Tim Wiese. Og med scoringer af Halil Altintop og Andreas Ottl i slutfasen måtte de værgeløse bremere, der havde Daniel Jensen på banen hele kampen igennem, indkassere det største nederlag til Bayern nogensinde på hjemmebane.

Runden bød på endnu et stort opgør længere sydpå, nemlig på Arena auf Schalke, hvor Dortmund var på besøg til et af de klassiske Ruhr-derbyer. Dette års udgave af lokalbraget blev vundet 4-1 af Schalke, der havde Peter Løvenkrands på banen i den sidste halve time.

/ritzau/