Bayern afviste Wolfsburg-storm i tysk pokaldrama

Bayern München vaklede i de sidste ti minutter mod Wolfsburg, da holdene mødtes i den tyske pokalturnering.

Football Soccer - Bayern Munic
Læs mere
Fold sammen

De forsvarende tyske pokalmestre fra Bayern München kom tirsdag et skridt nærmere et titelforsvar.

Med en hjemmesejr på 1-0 over Wolfsburg bookede Bundesligaens førerhold en plads i kvartfinalerne.

Hjemme på Allianz Arena tilspillede Bayern sig mange store muligheder, men det blev ved Douglas Costas træffer efter et kvarter.

Fra kanten af feltet trykkede brasilianeren til bolden, der ramte Wolfsburg-forsvareren Luiz Gustavo på vej over målstregen og snød gæsternes målmand.

I slutfasen var Wolfsburg tæt på at udligne, da Yunus Malli tog bolden med sig med en brysttæmning. Alene med Bayern-keeper Manuel Neuer sparkede angriberen lige på målmanden.

Den store chance blev anslaget til en vild afslutning, hvor Wolfsburg flere gange var tæt på at udligne.

I ren frustration skubbede Bayern-stjernen Arjen Robben til en modspiller og lænede sig dermed kraftigt op ad sin anden advarsel i kampen.

Det lykkedes dog for sydtyskerne at ride stormen af.

I kvartfinalerne får Bayern München selskab af danskerklubben Borussia Mönchengladbach. På udebane slog Andreas Christensen og holdkammeraterne Greuther Fürth fra den næstbedste række med 2-0

Den danske landsholdskollega Jannik Vestergaard fik ligesom Andreas Christensen fuld spilletid i kampen, hvor værterne blev ramt af en tidlig udvisning.

Den tidligere FC København-spiller Oscar Wendt bragte gæsterne i front, inden Thorgan Hazard udbyggede føringen til 2-0 på et straffespark før pausen.

Tidligere på tirsdagen blev Frederik Sørensen slået ud af den tyske pokalturnering med FC Köln. På udebane tabte Sørensen og co. med 0-2 til Hamburger SV.

/ritzau/