Basketpræsident sørger over dansk stortalents død

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Præsidenten og direktøren i Rasmus Glarbjergs klub, Proximus Spirou, er dybt berørte over tabet af den unge dansker, som onsdag blev fundet død i sit hjem.

Dansk basketball blev onsdag ramt af en tragedie, da landets måske største talent nogensinde, 20-årige Rasmus Glarbjerg, blev fundet død i sit hjem i Oostende i Belgien.

Her boede Rasmus Glarbjerg, fordi han spillede for den belgiske klub Proximus Spirou. Det var således klubbens personale, der fandt danskeren i hans hjem, fordi han ikke var dukket op til et aftalt møde samme dag.

Rasmus Glarbjergs pludselige død har bragt sorg over alle i Proximus Spirou. Det fortæller præsidenten for den belgiske basketball-klub, Giovanni Bozzi, ifølge mediet Rtbd.be.

»Det er en tragedie, og han var en fantastisk fyr. Jeg tror, der må være en naturlig dødsårsag, fordi der er ingen tegn på noget andet. I vores sæson-optakt har forskellige test ikke afsløret noget. Hans helbred var perfekt, og der var ingen alarmerende tegn. Det er forfærdeligt,« fortæller Giovanni Bozzi.

Også klubbens administrerende direktør, Benoit Cuisinier, er påvirket af det pludselige dødsfald.

»Dette er et hårdt slag. Han var en meget venlig og blid. Et håb i europæisk basketball. Vores tanker går først og fremmest til hans forældre og folk omkring ham,« siger han til samme belgiske medie.

Det vides på nuværende tidspunkt ikke, hvad dødsårsagen var.