Barcelona uden Messi deler i nullert ude mod bundhold

Barcelona sparede flere profiler og måtte nøjes med 0-0 ude mod bundholdet Huesca.

Carles Aleña (tv) var en af mange nye ansigter i FC Barcelonas startopstilling, da Barcelona lørdag måtte nøjes med 0-0 ude mod Huesca. Albert Gea/Reuters Fold sammen
Læs mere

Huesca. FC Barcelona måtte tage fra Huesca med et enkelt point, da opgøret i Primera Division lørdag endte 0-0.

Dermed blev Barcelonas forspring i toppen barberet ned til ni point, da Atlético Madrid efterfølgende vandt 2-0 over danskerklubben Celta Vigo.

Barcelonas hold var fyldt med reservespillere, da en lang række profiler var fraværende af forskellige årsager i det stramme program, hvor der også spilles afgørende kampe i Champions League i øjeblikket.

Hverken Lionel Messi eller Luis Suarez var i truppen, og i offensiven gav det muligheden for unge Ousmane Dembélé.

Det samme var tilfældet for 32-årige Kevin-Prince Boateng, der i vinter kom til Barcelona fra italienske Sassuolo på en lejekontrakt sæsonen ud.

Bundholdet lagde sig dog ikke ned og formåede at holde buret rent i de første 45 minutter, og da Barcelona ikke kunne score, så gik holdene til pause med 0-0.

Det brændte på foran hjemmeholdets mål, da Barcelonas Malcolm hamrede bolden på den ene stolpe efter 55 minutter på det lille og intime stadion.

I det hele taget var hjemmeholdet presset gevaldigt efter pausen, hvor Barcelona var i offensiven og pressede på i pointjagten.

Med en halv time igen var der stadig ikke scoret, men det var stadig Barcelona, der var på bolden, mens Huesca forsvarede sig.

Barcelona-træner Ernesto Valverde erstattede Ricard Puig med Philippe Coutinho, mens Jordi Alba kom på banen i stedet for Dembélé.

Det gjorde dog ikke opgøret til en målfest, og da der ikke blev scoret måtte begge hold nøjes med det ene point.

Senest vandt Barcelona 8-2 hjemme i ligaen over Huesca tilbage i september.

Tidligere lørdag vandt Espanyol hjemme 2-1 over Alaves, som forsøger at forsvare sin syvendeplads i tabellen.

I Sevilla sad Simon Kjær på bænken i hele lokalbraget mod Real Betis, men Sevilla trak alligevel en 3-2-sejr i land. Dermed rykker holdet op på fjerdepladsen, men Getafe kan snuppe den igen med en sejr søndag.

/ritzau/