Barcelona-træner: Vi skal score fem gange mod Juventus

Det kræver en perfekt kamp at slå Juventus med mindst tre mål, siger Iniesta. Træner sigter mod fem scoringer.

Lionel Messi skal ramme en god dag, hvis Barcelona onsdag skal vende 0-3 til samlet sejr mod Juventus. Reuters/Albert Gea Fold sammen
Læs mere

FC Barcelona har brug for endnu et mirakel, hvis holdet skal spille sig i Champions League-semifinalen.

Onsdag skal det spanske storhold forsøge at vende 0-3 til samlet sejr over Juventus i kvartfinalen, men Barcelona-træner Luis Enrique regner ikke med, at hans forsvar holder buret rent.

Derfor bliver det nødvendigt med fem Barcelona-scoringer, siger han på et pressemøde tirsdag.

- Vi skal score færre mål end i ottendedelsfinalen, hvor vi havde tabt 0-4 (ude til Paris Saint-Germain, red.). Men taget i betragtning af, at modstanderen kan skabe chancer og score når som helst, er vores mål at score fem gange.

- Vi har ikke noget at tabe, vi er fri for presset. Juventus har semifinalen i deres hule hånd, og de skal vælge, om de vil angribe eller forsvare. Vores eneste alternativ er at angribe, angribe og angribe igen, siger Luis Enrique.

- Hvis vi scorer det første mål, kommer det andet og tredje mål helt af sig selv, tilføjer han.

Den rutinerede Barcelona-talisman Andrés Iniesta påpeger, at det kræver en perfekt kamp, hvis Juventus skal besejres.

- De andre hold respekterer os meget, og de ved, at vi kan give dem problemer. Vi har potentialet og spillerne til at tro på, at vi kan gøre det eller i hvert fald komme tæt på.

- Det kræver, at vi spiller en perfekt kamp på næsten alle måder, siger Iniesta.

Næsten 100.000 tilskuere kommer til at støtte Barcelona, som vendte 0-4 til samlet 6-5-sejr mod Paris Saint-Germain. Her gav en tidlig scoring Barcelona medvind, men de tre sidste mål faldt alle i slutminutterne.

- Jeg vil gerne bede tilskuerne om ikke at gå efter 80 minutter. Vi bliver ved til det sidste, og ligesom mod PSG kan det blive en historisk aften, siger træner Luis Enrique.

/ritzau/AFP