Barcelona-træner tager skylden for afklapsning

FC Barcelona tabte 0-3 til Juventus i Champions League, og Luis Enrique løber ikke fra sit ansvar som træner.

Luis Enrique måtte se sit Barcelona-mandskab tabe 0-3 ude til Juventus i klubbernes første kvartfinalemøde i Champions League. Scanpix/Giuseppe Cacace
Læs mere
Fold sammen

FC Barcelona blev tirsdag kørt over af Juventus, da de to klubber tørnede sammen i Torino i deres første kvartfinalekamp i Champions League.

Barcelona måtte tage hjem med et 0-3-nederlag, og Barcelona-træner Luis Enrique tog efter opgøret sin del af skylden for resultatet.

- Det er ikke godt at nævne enkelte spillere efter et nederlag. Det er hele holdets nederlag, og det begynder med træneren.

- En træner gør alt, hvad han kan, for at hjælpe og forberede holdet, men det gjorde jeg åbenbart ikke (godt nok, red.).

- Vi er nødt til at forbedre os, lære af fejlene, analysere kampen forsigtigt og indse, hvor vi begik fejl, siger Luis Enrique ifølge det amerikanske medie ESPN.

Barcelona tabte tidligere i turneringen 0-4 ude til Paris Saint-Germain i det første opgør i ottendedelsfinalen, men den afklapsning formåede Barcelona på mirakuløs vis at vende til samlet sejr i returkampen på Camp Nou.

- Det var en svær første halvleg, og den mindede meget om den i Paris, men anden halvleg var meget bedre.

- Det er anden gang, det her sker, og det er svært at tænke på et comeback, men vi vil forsøge at komme tilbage på benene og levere en god præstation i det andet opgør, siger Luis Enrique.

Paulo Dybala scorede to gange for Juventus i første halvleg, mens Giorgio Chiellini headede 3-0-sejren hjem efter pausen.

/ritzau/