Barcelona-træner: Braithwaite er et fremragende køb

Quique Setien er godt tilfreds med købet af danskeren i Leganes til 134 millioner kroner efter debutkampen.

Martin Braithwaite er her tæt på at score i sin debutkamp for FC Barcelona, der lørdag slog Eibar med 5-0. Josep Lago/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Landsholdsangriberen Martin Braithwaite får masser af lovord med på vejen af træner Quique Setien efter sin debut for FC Barcelona.

To dage efter skiftet til 134 millioner kroner fra bundklubben Leganes gav træneren danskeren debut i 5-0-sejren over Eibar på Camp Nou.

Braithwaite fik 20 minutter på banen og lagde op til Messis fjerde scoring og var selv tæt på at komme på måltavlen.

»Det er en fremragende handel. Han er en spiller, der kan tilpasse sig perfekt til vores spillestil. Samtidig kommer han med selvtillid,« siger Quique Setien efter sejren.

Selv om Braithwaite fik masser af opmærksomhed efter sin fine præstation i den korte debut, så var superstjernen Lionel Messi den afgørende faktor i kampen.

Argentineren scorede fire gange og lavede undervejs hattrick før pausen.

»Det er en slags forsikring for ethvert hold og enhver træner at have en spiller, der kan afgøre tingene på den måde,« siger Setien om Lionel Messi.

Eibar startede bedst i kampen, inden Messi begyndte at trylle og på egen hånd spolerede spændingen.

»Der er altid ting, man kan forbedre, men vi gjorde det, vi skulle. Og så giver det altid selvtillid at score fem mål,« siger Setien.

Tirsdag spiller Barcelona på udebane mod Napoli i Champions League, hvor Martin Braithwaite ikke er spilleberettiget. I næste weekend venter Real Madrid på udebane i den spanske liga.

/ritzau/