Barcelona knuste Elche i pokalen

Neymar scorede to mål i pokalkampen mod Elche.
Læs mere
Fold sammen

Barcelona-træner Luis Enrique tog ingen chancer i pokalkampen mod Elche og stillede med de fleste af holdets profiler. Barcelona vandt da også ganske komfortabelt med 5-0.

Der har været en masse uro i den spanske storklub det seneste stykke tid, hvor holdets helt store stjerne Lionel Messi angiveligt skulle være utilfreds. Humøret fik dog et tiltrængt løft, da Barcelona knuste sin modstander på hjemmebane i pokalturneringen.

Barcelona tabte den seneste kamp i ligaen til Real Sociedad, hvor man startede med Lionel Messi og Neymar på bænken. I kampen mod Elche var de dog tilbage i startopstillingen, og det skulle i den grad vise sig.

Neymar var en af kampens store oplevelse, da han med kampens første og sidste scoring og et straffe imod sig bidrog til det overbevisende slutresultat. Straffesparket blev desuden omsat til mål af Lionel Messi.

Messi var også i et overdådigt spilhumør. Han var således også oplæggeren til Barcelonas fjerde og femte mål, der blev sat ind af henholdsvis Jordi Alba og Neymar.

Også sommerens helt store indkøb Luis Suarez kom på tavlen. Han scorede kampens andet mål, da han efter nogle gode træk i feltet udplacerede Elche-målmanden.

Med sejren skal meget gå galt, hvis ikke Barcelona skal gå videre til kvartfinalerne. I så fald skal Elche hente en 5-0-føring, når de på torsdag tager imod Barcelona i returopgøret.