Barcelona-helt: Vi viste holdet står sammen

Luis Suarez blev helten med fire scoringer, da Barcelona bankede Deportivo La Coruña med 8-0 onsdag.

Læs mere
Fold sammen

Barcelona: Barcelona fik ophævet al krisesnak for en stund, da Deportivo La Coruña onsdag aften blev besejret med hele 8-0.

Sejren kom efter en skidt periode, hvor Barcelona i Primera Division ikke havde vundet i de fire forudgående opgør. En uafgjort og tre nederlag på stribe var det blevet til, før Luis Suarez gik forrest med fire scoringer i nedsablingen af Deportivo.

Ifølge den uruguayanske målhelt var det dog en samlet præstation af hele holdet, der lå bag storsejren.

- Vi havde et klart mål - at vinde, og vi er mere end glade for måden, vi gjorde det på. Vi har trænet for at opfylde vores mål, og i aften viste vi, at holdet står sammen.

- Det er ikke nemt at vinde kampe. Det vigtigste er, at vores skæbne stadig er i vores egne hænder, og jeg er sikker på, at det hårde arbejde, som vi alle udfører, vil bære frugt, siger Luis Suarez ifølge Barcelonas hjemmeside.

Marc Bartra fik også lov at deltage i målfesten, da han fik chancen fra start. Bartra scorede Barcelonas syvende mål.

- Min situation har ikke været den bedste i de seneste måneder, så jeg var glad for at få chancen. Vi havde brug for denne sejr. Ikke bare de tre point, men også at give vores moral et boost. Retfærdigheden skete fyldest, siger Marc Bartra.

/ritzau/