Barcelona-emne er blevet væk fra træning i Dortmund

Den tyske fodboldklub Borussia Dortmund ved ikke, hvor Ousmane Dembélé befinder sig henne i øjeblikket.

Dortmund Ousmane Dembélé var med til holdbilledet onsdag, men franskmanden udeblev fra træning torsdag. Scanpix/Patrik Stollarz
Læs mere
Fold sammen

Samtidig med at Ousmane Dembélé sættes i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, kan Borussia Dortmund ikke få kontakt med sin franske stjernespiller.

Torsdag bekræftede Dortmund-træner Peter Bosz, at Dembélé ikke var mødt op til torsdagens træning.

»Dembélé var ikke til træning i dag. Vi ved ikke, hvor han er, og vi har prøvet at få fat i ham. Vi håber ikke, der er sket noget alvorligt,« siger Peter Bosz ifølge AFP.

Onsdag var Dembélé til stede i Dortmund, da han stillede op til det årlige holdfoto. Men torsdag var han væk igen.

20-årige Dembélé skiftede til Dortmund fra Rennes sidste sommer. Han var ønsket af en række europæiske klubber, men det var tyskerne som fik ham.

Dembélé, som har fire år tilbage af sin kontrakt i Dortmund, imponerede i sin første sæson i Bundesligaen og scorede seks mål i 32 ligakampe.

Barcelona har mistet brasilianske Neymar, som er skiftet til Paris Saint-Germain for svimlende 222 millioner euro (1,65 milliarder kroner).

Ifølge Bild vil Dembélé gerne skifte til Barcelona, men catalonierne har afvist at hoste op med 150 millioner euro, som Dortmund kræver.