Barcelona-back bekræfter skænderi mellem Messi og cheftræner

spain-soccer-liga-primera-divi
Lionel Messi startede på bænken 4. januar mod Real Sociedad. Fold sammen
Læs mere

Barcelonas venstre back Jeremy Mathieu bekræfter, at Lionel Messi var rasende på cheftræner Luis Enrique lige efter nytår. To dage senere sad den argentinske boldkunstner på bænken.

For første og eneste gang blev Lionel Messi placeret på bænken, da Barcelona 4. januar tabte 0-1 til Real Sociedad. Dagen efter dukkede argentineren ikke op til Barcelonas ellers åbne træning for fansene, angiveligt fordi han var ramt af et maveonde.

Over for RMC Sport bekræfter Jeremy Mathieu, at Lionel Messi og Luis Enrique havnede i et skænderi to dage før kampen mod Real Sociedad, og dermed tyder en del på, at det også var årsagen til Messis udebliven fra træningen.

»Det var lige efter ferien. Pludselig blev Lionel Messi vildt rasende efter en nærkamp. Stemningen var anspændt, og der blev udvekslet nogle ikke særligt pæne gloser,« siger Jeremy Mathieu.

»Træneren (Luis Enrique, red.) talte med ham i omklædningsrummet bagefter, og det var alt. Det er ting, der sker i alle klubber, men fordi vi spiller i Barcelona, bliver det et enormt problem,« siger Jeremy Mathieu.

Efter at Lionel Messi ikke dukkede op til den åbne træning på La Masia, begyndte internationale medier at spekulere i, at argentineren var utilfreds med tilværelsen i Barcelona, og at han var på vej til Chelsea. Rygtemøllen drejede blot endnu hurtigere, da Lionel Messi på samme tidspunkt begyndte at følge London-klubben på Instagram.

Siden nederlaget til Real Sociedad har Barcelona vundet syv kampe i træk, og Messi er stadig Barcelona-spiller få dage før, at transfervinduet smækker i.