Barca-stjerne amok over parkeringsbøde

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mandag morgen måtte Gerard Pique og hans bror tage imod en parkeringsbøde, og det var bestemt ikke noget, der faldt i god jord.

Søndag aften mødte Spanien Luxembourg på udebane, og efter kampen returnerede de spanske stjerner til hjemlandet. Barcelona-spilleren Gerard Pique valgte at tage sin bror Marc med ud i Barcelonas natteliv om aftenen, skriver den spanske avis Lavanguardia.

Ifølge avisen parkerede Marc Pique sin bil på en busholdeplads i et kvarters tid. Det var der desværre for dem, to parkeringsvagter der så, og de uddelte straks en bøde, hvilket fik det spanske temperament til at blusse op i Barcelona-stjernen.

»Du er bare jaloux på mig, fordi jeg er kendt. Du deler bare bøder ud for at få provision, fordi du ikke har nogen penge og er afhængig af dem,« skreg Gerard Pique angiveligt, mens broren sad inde i bilen.

»Du er en skændsel, og jeg er træt af jeres job, og parkeringsvagter er en skændsel.«

Derefter krøllede Pique bøden sammen, og kastede den efter parkeringsvagten, mens han forsatte med at skælde ud.

»Du tror, du er noget, fordi du går rundt i den der uniform og kan herse med folk. Jeg kommer aldrig til at betale denne bøde. Din far kommer til at betale den,« sagde Pique ifølge avisen.

Episoden var af så alvorlig karakter, og han blev meldt til politiet, og Gerard Pique må nu give sin version af sagen, hvor han angiveligt har fornærmet og truet en offentlig tjenestemand.

Onsdag sendte Gerard Pique en undskyldning ud på Twitter.

»De har overdrevet, hvad jeg sagde, men under alle omstændigheder er jeg ked af det. Jeg lavede en fejl, og det vil ikke ske igen,« skrev han.