Barca-stjerne afslørede holdkammerats transfer ved en fejl

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Gerard Pique og Vicente del Bosque troede, at de talte for slukkede mikrofoner inden et pressemøde i den spanske landsholdslejr, men de tog grueligt fejl.

Derfor kom Barcelonas forsvarsstjerne - formentlig ganske ubevidst - til at afsløre, at holdkammeraten Cesc Fàbregas forlader den spanske storklub i sommerens transfervindue.

Den spanske tv-station TVE opsnappede samtalen mellem forsvarsspilleren og den spanske landstræner for rullende kameraer. I tv-klippet ses Gerard Pique med den ene hånd for munden, mens han hvisker til sin landstræner Vicente del Bosque:

- Det er blevet klaret. Det har han (Fábregas, red.) selv fortalt mig. Han skifter for 33 millioner euro (250 millioner kroner, red.), siger Gerard Pique.

Chelsea har været nævnt som en af bejlerne til Cesc Fàbregas' underskrift. Midtbanespilleren har været genstand for kritik i Catalonien, men sidste sæson scorede han alligevel otte mål og lavede 13 assists.Under den officielle del af pressemødet fortalte Gerard Pique, at han ikke føler, at FC Barcelona værdsætter Cesc Fàbregas nok.

- Jeg kan virkelig godt lide Cesc, men jeg ved, at han går gennem en svær tid, for klubben sætter ikke så meget pris på ham, som de burde, siger Pique.

Gerard Pique fortsætter med at sige, at hans kollega ville være førstevalg i alle andre klubber end FC Barcelona. Ikke overraskende ser forsvarsspilleren gerne, at Cesc Fàbregas fortsætter sin karriere i den spanske klub.

Både Cesc Fàbregas og Gerard Pique er en del af Spaniens trup til VM i Brasilien. Spanien skal op mod Holland, Chile og Australien i gruppespillet.