Bank & Co sejlede sig til semifinalen

Med en overbevisende sejr på to minutter og 34 sekunder over den franske båd Le Défi Areva tidligt i morges, dansk tid, sikrede Jesper Bank og hans mandskab på den svenske båd Orm sig definitivt adgang til et opsamlingsheat om en plads i semifinalen i Louis Vuitton Cuppen.

Med et forspring på over to minutter foran franskmændene sikrede Jesper Bank og det svenske Victory Challenge-hold sig tidligt i morges plads i kampen om semifinalen. Foto: Reuters/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Alle seks danske sejlere var om bord på skandinaviske Orm, da Victory Challenge mandag sikrede sig adgang til kvartfinalernes opsamlingsheat i Louis Vuitton Cup.

Det skete på Hauraki Golfen ud for Auckland, da holdet med Jesper Bank ved roret slog franske Le Défi Areva med 2 minutter og 34 sekunder i den femte og afgørende kvartfinalesejlads. Sejren skete med den største margin for Victory Challenge i Louis Vuitton Cup ind til videre, og dermed fik danskerne, som for første gang var samlet om bord, for alvor vist flaget. Med nederlaget kan franskmændene pakke sammen og forlade Auckland - sammen men engelske GBR Challenge, der ligeledes tabte det afgørende slag til Team Dennis Conner.

Semifinaler:

Alinghi-Oracle BMW Racing

vinder opsamling1-vinder opsamling2

Kvartfinaler opsamling (4 både):

OneWorld (kan vælge modstander)

Prada

Victory Challenge

Team Dennis Conner