Balotelli stjal straffespark i Liverpool-sejr

Emre Can var først til at kramme den 'jublende' Balotelli, efter det sene 1-0 mål på det dramatiske straffespark. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Balotelli stjal nok engang overskrifterne, da han med fem minutter igen stjal bolden ud af hænderne på Jordan Henderson, der skulle til at tage straffesparket for Liverpool. 'Why always me' har Mario Balotelli tidligere haft skrevet på sin trøje, men nu ville han altså selv.

Uhørte scener, og alle på stadion var nærmest bange for, hvad der ville ske, hvis italieneren brændte, men Balotelli er jo kendt for at være køligheden selv. Og selvfølgelig scorede han med et arrogant 'stop op-tilløb', der sendte den tyrkiske keeper til den forkerte side.

Balotelli fejrede målet i vanlig stil med at stå stille med armene ude, som om intet var hændt. Men få følelser var der dog i manden, da han umiddelbart efter krammede Jordan Henderson i et forsoningsforsøg.

Det lignende alt andet end den 8-0 kamp fra 2007, hvor Liverpool slagtede Besiktas på Anfield i Champions League. Chancerne var i fåtal, og Liverpools Lallanna skulle have bragt de røde i front tidligere i opgøret. Besiktas-keeperen fumlede bolden ud i fødderne på ham, men Lallana sparkede skammeligt over mål.

Dermed endte opgøret endte 1-0 til Liverpool.