Axelsen er stolt og fortrøstningsfuld efter triumf

Viktor Axelsen følte, at han ramte et højt niveau i India Open-finalen mod verdens nummer ni.

Viktor Axelsen dominerede fuldstændig India Open-finalen mod Chou Tien Chen. Scanpix/Sajjad Hussain
Læs mere
Fold sammen

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen kunne søndag skrive endnu en Super Series-titel på sit cv, da han strøg helt til tops i India Open.

I finalen vandt han i overbevisende stil med cifrene 21-13, 21-10 over Chou Tien Chen fra Taiwan, der er nummer ni på verdensranglisten.

- Det er mega, mega fedt. Jeg har en god fornemmelse i maven. Jeg føler, at jeg spillede på et meget højt niveau, og jeg havde et modsvar til de ændringer, han forsøgte sig med undervejs, siger Axelsen.

- Jeg er rigtig stolt over min præstation. Særligt når det var i en finale. Det er jo titlerne, man spiller for. Jeg er meget fortrøstningsfuld og glad.

- Jeg mærker, at jeg har fået mere erfaring med at spille finaler og kampe med meget på spil. Og vinde dem. Det er noget unikt, fortsætter han.

Den 23-årige dansker, der nu har udsigt til at avancere fra sin plads som nummer fire i verden, har fået smag for store sejre.

Han lukkede 2016 med en triumf i sæsonfinalen, og nu han altså allerede på tavlen med en Super Series-sejr i 2017.

- Jeg bliver ved med at udvikle mig, og jeg er stolt over min fremgang. Det giver mod på mere, men jeg nyder sejrene, der kommer undervejs. Så er det hårde arbejde det hele værd, siger Axelsen på vej til lufthavnen i New Delhi.

Næste stop er Kuching, hvor Axelsen onsdag spiller første runde i Super Series Premier-turneringen Malaysia Open.

/ritzau/