Aviser roser FCK-indsats

Aviserne er fulde af lovord om FCK's forsøg på at spille sig i Champions League mod Benfica. Første halvleg var magisk og derfor var nederlaget et antiklimaks.

FC København havde fortjent en plads i Champions League. Desværre havde Benfica kynismen. De danske aviser er fulde af lovord om træner Ståle Solbakken og holdets mislykkede forsøg på at spille sig i Champions League onsdag aften i Parken. B.T.'s sportschef, Peter Brüchmann, håber nu, at københavnerne kan holde sammen på holdet.

- FC København viste i aftes, at det er et hold under opbygning med store internationale perspektiver. Et hold, som Ståle Solbakken kontinuerligt former til præstationer, der kun kan begejstre, skriver Brüchmann, der også kalder FCK's første halvleg for "magisk" i sin klumme.

Ekstra Bladets fodboldredaktør kalder resultatet et antiklimaks.

- Glæden over at have set FCK spille noget af det bedste, et dansk hold har præsteret på den internationale scene i mange år - det gjorde de i første halvleg - kan ikke bruges til noget som helst. For det førte ikke til pladsen i det forjættede land, Champions League, men derimod til skuffelse, antiklimaks og ærgrelse, skriver Allan Pedersen efter kampen, der sluttede 1-0 til portugiserne.

Fodboldredaktøren revser dog FCK for ikke at have været påpasselige nok ved Benficas scoring.

/ritzau/