Avis: Morten Olsen afslog tilbud fra bundesligaklub

For kort tid siden fik den tidligere danske landstræner et smigrende tilbud fra Tyskland, men sagde nej.

Bruxelles. Det er snart halvandet år siden, at Morten Olsen forlod jobbet som træner for det danske fodboldlandshold, men trods den lange pause er hans navn ikke glemt i de internationale fodboldkredse.

Ifølge BT har Olsen løbende fået henvendelser om trænerjob, og for nylig dumpede der et af de helt store tilbud ind til den 67-årige fodboldlegende, der i årevis har boet i Belgien.

- Jeg har hele tiden holdt døren åben, hvis der skulle komme et eller andet, men da jeg for 14 dage siden fik en henvendelse fra en bundesligaklub, sagde jeg nej, siger han til BT.

Morten Olsen holder klubbens navn for sig selv, men ifølge BT's oplysninger kom tilbuddet fra VfL Wolfsburg.

Morten Olsen har ikke et brændende ønske om at stå i spidsen for en klub igen og ønsker heller ikke at forlade sin bolig lidt uden for Bruxelles til fordel for en ny adresse.

Og derfor afslog han at blive træner i en af verdens bedste ligaer.

- Det er igen det der med, at du skal flytte, og så er det samme cirkel igen, siger han til BT.

Wolfsburg er ikke ukendt med dansk islæt. Simon Kjær, Nicklas Bendtner og Thomas Kahlenberg har således spillet i klubben.

At Olsen overhovedet kom på tale skyldes, at Wolfsburg efter en indtil videre skuffende sæson besluttede sig for at fyre sin træner i slutningen af februar.

Ny mand i trænersædet hos Wolfsburg er nu hollænderen Andries Jonker.

/ritzau/