Avis: Manning går på pension efter Super Bowl-triumf

Quarterback-legenden Peyton Manning vil i løbet af en uge annoncere, at hans karriere er slut, skriver avis.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For tre uger siden vandt Peyton Manning Super Bowl med Denver Broncos. I løbet af den kommende uge vil han meddele, at han sætter punktum for karrieren som quarterback i amerikansk fodbold.

Det skriver avisen Denver Post, der ifølge Reuters rapporterer, at den 39-årige NFL-stjerne har holdt en række møder den seneste tid med Denver Broncos' administrerende direktør, John Elway.

- Manning er sikker på, at tiden er inde til at stoppe, skriver avisen lørdag.

Peyton Manning var med til at sikre Super Bowl-trofæet tidligere på måneden, da Denver Broncos slog Carolina Panthers.

Flere kommentatorer havde op til finalebraget spekuleret i, om det ville blive Mannings sidste kamp som professionel NFL-spiller. Selv var quarterbacken tavs om sin fremtid.

I en regn af konfetti kunne den aldrende NFL-legende fejre triumfen med sine holdkammerater, og han havde ikke tænkt sig at forholde sig til mere end det, da han blev interviewet ved trofæ-overrækkelsen.

- Jeg vil kysse min hustru, jeg vil kysse mine børn, og så vil jeg fejre det her med min familie og mine holdkammerater og drikke en masse øl. Så tager jeg mig tid bagefter til at reflektere over tingene, sagde han.

John Elway sagde torsdag til nfl.com, at han ikke ville presse Manning, der fylder 40 år til marts, til at tage en beslutning.

- Jeg mødtes med Peyton for et par aftener siden, og vi havde en god snak. Som jeg sagde efter kampen (Super Bowl, red.), vil vi give ham al den tid, han har brug for. Han har stadig behov for lidt tid, og det vil vi give ham. Det fortjener han efter 18 år i denne liga, sagde Elway.

Den kommende sæson bliver skudt i gang 9. marts.

/ritzau/