Avis: Kyllingen kører ny Tour

Arrangørerne af Tour de Charlottenlund vil gerne have Kyllingen - og han vil angiveligt gerne køre deres Tour på mandag.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Arrangørerne af Tour de Charlottenlund har tilsyneladende ikke samme problemer ved at lade cykelrytteren Michael Rasmussen stille op til Tour, som Michael Rasmussens forhenværende arbejdsgiver Rabobank havde. Arrangørerne af Tour de Charlottenlund har ifølge villabyerne.dk 'principielt sagt ja' til at stille op i løbet. Ifølge bt.dk er aftalen i hus - og Kyllingen sætter sig op på jernhesten igen efter det karrieremæssige styrt ved årets Tour de France, hvor cykelrytteren blev taget ud af løbet mens han var iført den gule trøje.

- Vi arbejder intenst på at få Michael Rasmussen med i løbet. Han er i Danmark i disse dage for at tale med sin advokat, Karoly Nehmet, og sin manager, Ole Frederiksen. Bo Hamburger har haft en times telefonsamtale med Michael for at få ham med i feltet, og i går sagde Michael Rasmussen principielt ja", fortæller John Zangenberg, formand for Ordrup CC og koordinator af Tour de Charlottenlund til villabyerne.dk.

Kyllingens betingelse for at stille op er, at han får en betaling på 25.000 Euro - svarende til lidt over 186.000 kroner.

Ifølge bt.dk skulle den lokale handelsstandsforening imidlertid have skillinget sammen og fået pengene i hus.

- Efter at pengene var samlet sammen tog jeg kontakt til Michael Rasmussen og hans manager, og i løbet af et par dage var aftalen i hus, fortæller den tidligere toprytter Bo Hamburger til bt.dk.

Hvis Michael Rasmussen var kommet hjem fra Tour de France iført den gule trøje havde betalingen heddet 50.000 Euro - eller omkring 372.000 kroner

Koordinatoren John Zangenberg forventer 50.000 tilskuere, når Kyllinge er med fra start på Jægersborg Allé på mandag.