Avis: Brøndby på weekend-shoppetur

Efter en rædselsfuld sæsonstart drager Brøndbys sportschef Anders Bjerregaard ifølge B.T. i weekenden til Norge for hente forstærkninger med hjem.

Tre SAS Liga-kampe, et point og en bundplacering som nummer 11. Brøndby har ikke haft den bedste start på den nye sæson, og klubben har allerede meddelt, at der kan være forstærkninger på vej inden længe. Især forsvaret skal styrkes, og ifølge dagbladet B.T. bliver det snart en realitet, når sportschef Anders Bjerregaard i weekenden tager til Norge for at besigtige Rosenborgs finske midterforsvarsspiller, Miika Koppinen.

- Jeg kender Koppinen, og ved, hvem han er. Jeg ved også, at Rosenborg har mange dygtige spillere. Men jeg ved ikke, om de er til at komme i nærheden af med hensyn til kontrakter. Men jeg kender jo til dem, siger Anders Bjerregaard, som også har tidligere har set på Rosenborgs svenske venstre back, Mikael Dorsin, til avisen.

Bjerregaard afviser heller ikke, at der kan blive tale om to forstærkninger til den bageste kæde.

- Hvis vi kan finde en solid forstærkning, tager vi ham, men jeg udelukker ikke, at det kan blive to. Men det er klart, at vi kigger på spillere, som vi har set på før, forklarer Bjerregaard.

/ritzau/