Astralis indleder ny æra med sejr

I sin første kamp efter flere udskiftninger på holdet vandt Astralis i turneringen Blast Premier.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. En ny æra for Astralis blev onsdag indledt på optimal vis for det danske Counter-Strike-hold.

I sin første kamp efter udskiftninger i både spillertruppen og på trænerposten vandt Astralis 2-0 over Ninjas In Pyjamas (NIP) i turneringen Blast Premier, der spilles i København og i weekenden bliver afgjort foran en masse fans i Royal Arena.

NIP har de tidligere Astralis-spillere Nicolai "Dev1ce" Reedtz og Patrick "Es3tag" Hansen på holdet, men det var altså ikke en fordel for det svenske hold onsdag.

Astralis vandt den første bane 16-7 og tog sejren ved at vinde 19-16 på bane to.

Sidste gang, Astralis var i aktion, var ved årets største turnering, majorturneringen i Stockholm, i slutningen af oktober og starten af november.

Siden er der sket meget på holdet, der tidligere har domineret Counter-Strike-verdenen. Cheftræner Danny "Zonic" Sørensen og de to stjernespillere Peter "Dupreeh" Rasmussen og Emil "Magisk" Reif har alle forladt Astralis.

Ind er kommet Alexander Ave Holdt som træner, mens Kristian "K0nfig" Wienecke og Benjamin "BlameF" Bremer er nye spillere.

Imens Astralis i år har kæmpet med resultaterne, er Heroic-holdet nu det højest rangerede danske mandskab på verdensranglisten.

Heroic vandt tidligere onsdag også sin første kamp ved Blast Premier. Sejrene betyder, at Astralis og Heroic nu er videre til det, der svarer til en kvartfinale ved Blast Premier, der har en præmiepulje, på hvad der svarer til lidt under tre millioner kroner.

Vinderen får cirka 1,5 millioner kroner.

/ritzau/