Arsenal truer Bendtner med bøde og Wenger-skideballe

Nicklas Bendtner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Arsenal er bestemt ikke glad for Nicklas Bendtners adfærd natten til onsdag, hvor han gik amok på en taxachauffør i København.

Der venter ikke nogen varm velkomst for Nicklas Bendtner, når han vender tilbage til sin engelske arbejdsgiver, Arsenal.

Klubben oplyser, at Arsene Wenger vil tale med den danske angriber på tomandshånd angående episoden tirsdag aften, hvor Nicklas Bendtner overfusede en taxachauffør og piskede bilen med sit bælte.

Arsenal ønsker endnu ikke at komme med en officiel udtalelse angående Nicklas Bendtner, fordi klubben vil løse problemet internt. Men klubben oplyser, at man tager sagen meget alvorligt, og at det er normalt i sådanne sager, at spilleren får en bøde. Klubben ønsker dog ikke at udtale sig om, hvor stor en eventuel bøde bliver.

Seneste skandalesag i Arsenal var Olivier Girouds affære med undertøjsmodellen Celia Kay. Flere britiske medier har berettet om en bøde på mellem 200.000-230.000 pund (omkring to millioner kroner) til franskmanden, og med tanke på Bendtners tidligere sager med spirituskørsel som den mest graverende, så er det ikke utænkeligt, at der også vanker en kæmpebøde til danskeren.

Arsenal afholder i morgen et pressemøde inden weekendens udekamp mod Tottenham. Her ventes det, at Arsene Wenger vil kommentere på Nicklas Bendtners udskejelser.