Arsenal skriver kontrakt med fyret fabriksarbejder

Arsène Wenger håber at have fundet en ny Ashley Cole i Englands syvendebedste fodboldrække.

Arsenal-manager Arsène Wenger har været langt nede i rækkerne for at hente en ny spiller til klubben. Scanpix/Lindsey Parnaby Fold sammen
Læs mere

London. De store fodboldklubber er altid på udkig efter kommende stjernespillere, og i den jagt har Arsenal lavet en handel, som har fået opmærksomhed i England.

20-årige Cohen Bramall skrev tirsdag kontrakt med den engelske storklub, og aftalen var en perfekt afslutning på nogle hektiske dage for den unge venstreback.

Den deltidsprofessionelle spiller fra Hednesford Town i Englands syvendebedste række havde netop mistet sit job på en fabrik.

- Jeg spillede en kamp mod Birmingham mandag, så blev jeg fyret fra Bentley Motors tirsdag, inden Arsenal kom ind i billedet onsdag, fortæller Bramall til Arsenals hjemmeside.

Efter to dages prøvetræning i Arsenal var Arsène Wenger overbevist, og få dage senere var kontrakten på plads.

Ifølge Arsenal-manageren ser han kvaliteter hos den unge spiller, der minder om den gang, Ashley Cole brød igennem i Arsenal.

- Han er en ung, lovende venstreback, som mangler erfaring på topniveau, men har fantastiske ingredienser, siger Wenger om Cohen Bramall.

- Han har enorm fart, en god venstrefod og en vilje til at gøre det godt. Han er et stort talent.

I første omgang skal den fyrede fabriksarbejder slå sine folder på London-klubbens U23-mandskab.

/ritzau/