Arsenal-manager: Vi havde fjerdepladsen i egne hænder

Der er fortsat hård kamp om pladserne i top-4 i Premier League, men lige nu taber flere af holdene sine kampe.

Arsenal-manager Unai Emery tror fortsat på en plads i Premier Leagues top-4, der giver adgang til Champions League. Eddie Keogh/Reuters Fold sammen
Læs mere

Mens Manchester City og Liverpool duellerer om det engelske mesterskab, kæmper fire mandskaber om de to sidste placeringer i top-4 i Premier League.

De fire øverste hold er sikret pladser i næste sæsons Champions League.

Det er Tottenham, Chelsea, Arsenal og Manchester United, som slås om de sidste to pladser, og alle fire mandskaber har på det seneste leveret svingende resultater.

Arsenal kunne have snuppet fjerdepladsen ude mod Wolverhampton onsdag aften, men London-klubben tabte skuffende 1-3.

Dermed er Arsenal placeret på femtepladsen med 66 point efter 35 kampe med tre spillerunder tilbage.

Chelsea, som har tabt de to seneste ligakampe, har et point mere på fjerdepladsen. Tottenham har 70 point på tredjepladsen.

Manchester United, som onsdag tabte 0-2 hjemme til Manchester City, er plantet med 64 point på sjettepladsen efter tre nederlag i de seneste fire ligakampe.

Så der bliver kæmpet med at holde moralen oppe på flere af holdene i topfeltet.

Arsenal-manager Unai Emery er bitter over onsdagens nederlag til Wolverhampton.

- Vi havde det i egne hænder, men mistede muligheden for at tage fjerdepladsen. Men vi kan få muligheden tilbage.

- Top-4 er målet, og det er et vanskeligt mål, siger Emery ifølge BBC.

Inden nederlaget til Wolverhampton tabte Arsenal også hjemme til Crystal Palace, så det er en skidt periode i den hjemlige liga.

- Vi har tabt de seneste to kampe. Vi tabte denne kamp samt kampen mod Crystal Palace, men vi har stadig muligheder i de sidste tre kampe, understreger Emery.

- Generelt er vi skuffede, men vi skal se på sæsonen som helhed. Vi skal forberede os bedst muligt mod Leicester. Det bliver igen svært, men forhåbentligt kan vi få noget med hjem, siger spanieren.

Arsenal er fortsat også med i Europa League, hvor holdet er nået frem til semifinalerne. Vinder Arsenal turneringen, så giver det adgang til Champions League.

Inden da gæster Arsenal på søndag Leicester, og efterfølgende venter en hjemmekamp mod Brighton samt den sidste ligakamp ude mod Burnley.

/ritzau/