Arsenal bortviser stortalents mor efter overfald

Ainsley Maitland Niles (midten) er et af Englands største fodboldtalenter, men uheldigvis for den unge spiller, har han en mor, der har utroligt svært ved at styre sit temperament, når hun følger sin søn til træning i Arsenal
Læs mere
Fold sammen

Arsenal-talentet Ainsley Maitland-Niles' mor er blevet bortvist fra klubbens træningsanlæg, efter hun slog Arsenals chefforhandler.

Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Ifølge det mediet har moderen slået Arsenal-manager Arsene Wengers chefforhandler, Dick Law, under en U21-kamp, og hun truede efterfølgende med at tvinge sin søn af banen.

Det er ikke første gang, at Jules Niles er involveret i en kontroversiel episode. I marts måned blev to andre medlemmer af Arsenals stab angiveligt også slået af den ivrige mor, men det medførte ikke efterfølgende sanktioner fra den engelske storklub.

»Den 20. marts blev politiet tilkaldt til Arsenals træningsbane, da to mennesker angiveligt blev overfaldet. De havde overfladiske skader. En 36-årig kvinde blev efterfølgende anholdt, mistænkt for overfaldet. Den 24. april blev politiet tilkaldt til samme sted, da der var en kvinde, der nægtede at forlade træningsanlægget. Denne gang fik kvinden en advarsel,« sagde en talsmand fra Hertfordshire politikreds dengang.

Ainsley Maitland-Niles anses for at være et af Arsenals største talenter. Den 17-årige midtbanespiller fik sin Champions League-debut i Arsenals kamp mod Galatasaray i denne sæson.

At unge talenter har aggressive forældre er ikke et ukendt problem i engelsk fodbold. Helen Grant, engelsk minister for sport, turisme og ligestilling, advarede i januar 2014 om såkaldte "sidelinje-forældres" uacceptable opførsel.

Ministeren henviste i samme ombæring til, at det engelske fodboldforbund (FA) har lanceret et "opdragelsesprogram", hvor forældre bliver trænet i, hvordan de bør opføre sig i deres børns professionelle fodboldkarrierer.