Arne Josefsen fortsætter som direktør

Planen var at stoppe som direktør for håndboldens divisionsforening til oktober, men nu har Arne Josefsen valgt at forsætte i jobbet.

Direktøren for håndboldens divisionsforening hedder også i fremtiden Arne Josefsen. Det meddelte foreningen i en pressemeddelelse torsdag.

- Vi har gennem længere tid haft drøftelser med Arne Josefsen og er glade for, at vi nu kan fortsætte samarbejdet til gavn for udviklingen af Toms Ligaen og Tele2 Ligaen, ligesom det giver et godt perspektiv i samarbejdet med DHF og de to ligaer, udtaler Divisionsforeningen Håndbolds formand, Arne Buch.

I april kom det frem, at Arne Josefsen havde besluttet at stoppe i jobbet efter fem år på posten og en længere årrække i bestyrelsen, da han i stedet ville skifte til et andet job.

- En ny plan for udviklingen af eliteklubberne og en ny ledelse i DHF er det grundlag, der giver et rigtig godt perspektiv for det fremtidige arbejde om elitehåndbold, hvilket jeg fortsat gerne vil være en fremtidig medspiller i, udtaler Josefsen.

Den kommende generalsekretær i DHF, Morten Stig Christensen, udtrykker også glæde i meddelsen over, at Josefsen bliver på posten.

/ritzau/