Argentinsk Premier League-spiller vil have Messi-tatovering

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De er skøre med fodbold i Argentina, og det er ikke kun manden på gaden, der går op i Messi og co. Selv professionelle fodboldspillere med argentinsk blod er så passionerede omkring landsholdet, at det går over i direkte fanatisme.

I Premier League spiller Alejandro Faurlin i den kommende sæson med Queens Park Rangers, og den dygtige midtbanespiller går også op i VM og sit hjemland, Argentina. Så meget, at han vil lade et portræt af Lionel Messi pryde sin krop, hvis Argentina slår Tyskland i VM-finalen.

-Jeg har allerede en (tatovering, red.) af Maradona på mine ribben. Jeg afgav et løfte om, at hvis Argentina vinder VM med en storspillende Messi, så vil jeg få en på den anden side også. Jeg vil dedikere det til de to bedste spillere i historien, de argentinske 10'ere og anførere, siger Faurlin ifølge Daily Mail.

Faurlin har stadig sin første landskamp til gode for Argentina, så han ser ikke umiddelbart ud til at skulle stå over for den prekære situation at skulle stå i badet ved siden af Lionel Messi med en tatovering af ham på kroppen.

Men det sker selvfølgelig også kun, hvis Argentina vinder Vm. Og så skal de først slå Tyskland i VM-finalen, der spilles på søndag.