Anker med i Vueltaen

Team CSC's unge klatre Chris Anker Sørensen har fået plads på holdet til Vuelta a Espana. Også Blaudzun er med, mens Lars Bak er reserve.

Chris Anker Sørensen viste for nylig i Tyskland Rundt, at han kan gå en meget stor fremtid i møde i den professionelle cykelverden. Og belønningen for den flotte indsats i Tyskland kom mandag, da han blev udtaget til Team CSC's ni mand store hold til sæsonens sidste store etapeløb - Vuelta a Espana, der begynder den 1. september.

Holdet føres an af kaptajn Carlos Sastre, der får hjælp af Alexandr Kolobnev, Christian Vande Velde, Chris Anker Sørensen, Inigo Cuesta, Karsten Kroon, Marcus Ljungqvist, Michael Blaudzun og Volodymir Gustov. Reserver er Lars Bak og Luke Roberts.

- Det er et rigtigt godt hold, vi kan stille med. Jeg havde håbet meget på at have Nicki Sørensen med, for jeg tror, han havde været en vigtig brik, men han er jo ude med en brækket fod. Vi satser 100 procent på at støtte Carlos, han er meget motiveret for at køre et topresultat hjem, og han vil få hele holdet til rådighed, siger sportsdirektør Kim Andersen i en pressemeddelelse.

/ritzau/