Angrebsspillet skal have en overhaling

Selv om herrelandsholdet i håndbold ikke spiller flere kampe inden VM, skal spillerne nok få sved på panden. Angrebsspillet skal forbedres.

Tre nederlag, en uafgjort mod Island og en enkelt sejr over Frankrig. Optakten til mændenes håndbold-VM, der for Danmarks vedkommende starter den 20. januar i Kiel, har ikke været den bedste, men det skal man ifølge landstræner Ulrik Wilbek ikke lægge så meget i.

- Resultaterne, spillet og tændingen har været af meget svingende kvalitet, men det skyldes, at vi har prøvet mange ting af. Vi ved nu, hvor vores top- og bundniveau ligger, og vi ved, hvor der skal sættes ind i den kommende uge, sagde Wilbek på et pressemøde fredag og hentyder især til angrebsspillet, der kun i meget korte perioder har fungeret efter hensigten.

- Vores spil er meget kollektivt anlagt. Vi har ikke spillerne, der bare hopper op og smækker bolden i mål, når tingene ikke lige kører. Derfor er vi nødt til at være på toppen hver eneste gang, og det er det, vi nu skal arbejde med, sagde landstræneren.

De danske spillere har nu kampfri frem til åbningskampen mod Ungarn den 20. januar.

/ritzau/