Anførere med blandede følelser i Sønderjylland

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hobros Mads Justesen ærgrede sig over at smide et sikkert point, mens Sønderjyske jublede over en sindssygt dejlig sejr i Superligaen.

Opgøret søndag eftermiddag mellem Sønderjyske og Hobro burde efter spil og chancer været endt uafgjort. Men en scoring to minutter før tid af Silas Songani sendte tre point til hjemmeholdet.

Sejren gav Sønderjyske fornyet luft ned til nedrykningsstregen, og det var vigtigt, fornemmede man på anfører Pierre Kanstrup.

»Det var sindssygt dejligt med en scoring til sidst og en sejr,« sagde han til Canal9 efter kampen og fortsatte:

»Til trods for, at vi var pressede i anden halvleg, synes jeg ikke, Hobro havde kæmpe muligheder.«

I den modsatte lejr stod Mads Justesen skuffet tilbage med følelsen af, at Hobro burde have haft mindst et point med til Nordjylland.

»Det bliver sådan en kamp, hvor vi skal have 0-0. Vi forsøger at opsøge den ene mulighed, der skal give en scoring, og det gør de også. I dag er det dem, der har stolpe ind. Vi er trætte af det lige nu,« sagde han ligeledes til Canal9.

Mads Justesen mente ikke, at man kunne forklare nederlaget med niveau-forskel mellem de to hold.

»Jeg synes, det er meget lige mellem os, og de presser i store dele af første halvleg, mens vi presser dem i anden halvleg. De er en smule mere farlige, men jeg synes stadig, at det er to meget lige hold,« sagde han.