Anfører: Der er ikke udbetalt løn i Lyngby

Spillerne i Lyngby har ifølge klubbens anfører ikke fået løn onsdag. De mødes klokken 13, bekræfter han.

BMINTERN - Lyngby Boldklubs Thomas Sørensen, lørdag efter superligakampen mod AaB i Lyngby. /ritzau/Tariq Mikkel Khan Fold sammen
Læs mere
Foto: Tariq Mikkel Khan

De ansatte i superligaklubben Lyngby har ikke fået udbetalt løn onsdag. Det bekræfter holdets anfører, Mathias Tauber, ifølge BT.

Ifølge anføreren fik spillere og ansatte i klubben tirsdag aften en mail, hvori der stod, at forhandlingerne om klubbens salg endnu ikke var på plads.

Konsekvensen af dette er, at der onsdag morgen ikke er gået løn ind på de ansattes konti, og det kan ifølge anføreren føre til to forskellige scenarier.

»Der er to udfald. Enten så bliver vi reddet af en ny ejer, eller også får det det tragiske udfald, hvor Lyngby går konkurs, og vi skal ud og finde nye klubber,« siger han til BT.

Spillerne mødes onsdag klokken 13 med Spillerforeningen for at diskutere, hvordan man vil forholde sig til situationen. Det kan potentielt ende med, at klubben begæres konkurs.

Lyngby-spilleren Michael Lumb bekræfter over for Ritzau, at spillerne mødes med Spillerforeningen, men han er mere vævende, når talen falder på lønningerne.

Forsvarsspilleren fortæller til Ritzau, at han ikke har kigget på sin konto onsdag aften.

Ville du sige det, hvis du havde?

»Nej, det ville jeg nok ikke,« siger Lumb.

Klubben har dog ikke kastet håndklædet i ringen endnu.

I kulisserne arbejdes der på højtryk for at redde klubben, og ifølge Ekstra Bladet forhandler klubben onsdag med en gruppe investorer med erhvervsmanden Aldo Petersen i spidsen.

Der har tidligere været forlydender om forhandlinger med Premier League-klubben Brighton, men de førte tilsyneladende ikke til en redning.

Ifølge TV2 Sport er en belgisk klub nu inde i billedet i bestræbelserne på at finde en løsning, der kan sikre Lyngbys overlevelse.

Hellerup Finans, der er selskabet, som ejer Lyngby, er under rekonstruktion og har længe forsøgt at sælge klubben.

Da det ikke har været muligt at gennemføre et salg, har det af flere omgange været nødvendigt at tilføre penge for at sikre superligaklubbens drift. Alt i alt i omegnen af 30 millioner kroner.

I sidste sæson havde Lyngby et underskud på 11,7 millioner kroner før skat.

Sportsligt var der mere succes for klubben, der endte på en imponerende tredjeplads i Superligaen i sidste sæson.

/ritzau/