Anders Hansen udtaget til Royal Trophy

Golfspilleren Anders Hansen blev torsdag udtaget til Royal Trophy, holdduellen mellem Europa og Asien, der spilles i januar i Thailand.

Anders Hansens flotte sæson med gode resultater på begge sider af Atlanten bliver nu belønnet. Torsdag blev den danske golfspiller udtaget til holdturneringen Royal Trophy, der er en holdturnering mellem Europa og Asien.

Danskerens anden sejr karrieren i det europæiske PGA Championship på Wentworth hentede han i maj, og den har med stor sandsynlighed spillet en stor rolle for den spanske kaptajn Seve Ballesteros valg. Turneringen spilles i Chon Buri i Thailand fra den 11. til den 13. januar, og Hansen er stolt over at være kommet med på holdet.

- En legende som Seve Ballesteros kan vælge mellem alle verdensklassespillerne på European Tour, så at han beslutter, at jeg er værdig til denne ære, vil gøre underværker for min selvtillid, sagde Hansen torsdag.

Danskeren skal spille på hold med irske Paul McGinley, svenske Robert Karlsson, franske Gregory Havret og briterne Lee Westwood, Graeme Storm og Darren Clarke.

/ritzau/