Anders Hansen svinger atter køllerne i Himmerland

Der er lagt op til et gensyn med Anders Hansen, når den pensionerede golfspiller deltager i Made in Denmark.

Anders Hansen, som har indstillet sin golfkarriere, gør kortvarigt entre på golfscenen igen. Free
Læs mere
Fold sammen

Anders Hansen havde egentlig lagt golfkøllerne på hylden, men en ny regel fra Europa Touren gør, at veteranen har fundet dem frem igen. Han stiller op i Made in Denmark i Himmerland i august.

Anders Hansen understreger, at der ikke er tale om et comeback. Han ønsker blot at bevare sig selv i en bestemt kategori på European Touren.

En ny regel betyder, at spillerne i top-40 på den såkaldte "Career Money List" skal spille minimum fem turneringer i løbet af en sæson for at bevare pladsen.

Anders Hansen er nummer 25 på listen med 12,2 millioner pund i indtjening gennem sin karriere.

- Det er ikke et comeback, siger Anders Hansen til turneringens hjemmeside.

Han ønsker at holde døren åben for at spille på Europa Touren og spiller derfor de påkrævede turneringer.

- Jeg har ikke haft tid til at træne kontinuerligt, og derfor er formen naturligvis ikke så god, som den kunne være, men nu håber jeg, at et par ugers træning kan få spillet op på et acceptabelt niveau, siger han.

Første gang, Anders Hansen stiller til start i år, bliver om to uger ved BMW International Open i Tyskland. Derefter er foreløbig Open de France og Made in Denmark på programmet.

Open de France tæller som to turneringer, så måske bliver det kun til yderligere en turnering for Anders Hansen i år.

Anders Hansen har spillet 419 European Tour-turneringer og vundet tre gange. Han har været med i Made in Denmark i både 2014 og 2015 med en placering som nummer 27 som bedste resultat.

/ritzau/