Anders Hansen lagde solidt fra land

Golfspilleren Anders Hansen fik en fornuftig start på Buick Invitational på den amerikanske PGA Tour. Efter førstedagen ligger han fire under par.

Måske har Anders Hansen ikke ligefrem væltet Amerika. Men den 36-årige danske golfspiller har bestemt lagt et solidt fundament for sit eventyr på PGA Touren. På første runde af Buick Invitational ved San Diego gik Anders Hansen i fire slag under par, hvilket placerede ham på en delt 34.-plads. I front var amerikanske Brandt Snedeker i en klasse for sig selv, da han kom rundt i 61 slag og tog føringen på 11 under par. Allerede efter 10 huller var den 26-årige PGA-rookie 10 slag under.

Danskeren angreb banen klogt, men det gode spil blev skæmmet en smule af en lidt rusten putter på de drilske greens. Alligevel blev det til fem birdie og kun en enkelt bogey.

- Jeg holdt ulykkerne nede på et minimum og lavede en enkelt bogey, men jeg havde en skidt dag fra tee og kæmpede en del med min driver. Greens var heller ikke af den bedste kvalitet, så jeg skal ikke klage over en 68'er, skriver Anders Hansen på sin hjemmeside.

Tiger Woods tog hul på sæsonen i den californiske turnering. Han begyndte med to bogeys efter tre huller, men vanen tro formåede han at stoppe blødningen og endte seks under par.

/ritzau/